Noi   ceea ce facem.

Dansul este unul dintre puținele lucruri de care ne putem bucura în viață indiferent de vârsta pe care o avem.

La Școala de dans Medio Monte vin copii și adulti care își doresc să învețe să danseze, să găsească o echipă profesionistă, o familie unde copiii își fac prieteni cu priorități și principii sănătoase, să își umple timpul liber cu o activitate productivă, să-și capete o postura elegantă sau să își exploateze calitatile și talentul prin performanță. Cei care ne trec pragul află că mișcarea poate deveni o plăcere chiar dacă pretinde efort și descoperă câtă relaxare, detașare și bucurie le poate aduce o oră de dans.

Principiile noastre

“Cea mai mare bucurie o am când văd copii care-și împlinesc visurile, care învață să se miște armonios, să-și coordoneze elegant mișcările și să capete o postura frumoasă, unii chiar ajung să facă performanța la nivel inalt. Cei care vin la noi se simt ca într-o familie în care îi ghidăm și-i susținem până când obțin ceea ce și-au dorit. Acela este momentul în care ne bucurăm alături de ei și toată munca noastră capătă sens.”

"Vreau să împartașesc cursanților pasiunea mea pentru dans, experiența acumulată ca dansator și iubesc să văd cum aceștia evoluează. Întotdeauna susțin că pentru a fi cu adevărat bun la ceea ce faci, trebuie să îți și pleacă, de aceea echipa Medio Monte este cea mai bună alegere. Suntem o familie și iubim ceea ce facem!""

“Pe lângă viața de sportiv, cea de antrenor îmi oferă mari satisfacții – lucrez cu cei mici, care învață despre muzică, postură, disciplină. Am crescut alături de cei de la Medio Monte, am ajuns să fim ca o familie!”