Medio Monte

Organizam competiții naționale cu nivel înalt și de calitate

Cupa Maramureșului 2018, un eveniment de valoare al orașului nostru, un concurs organizat cu suflet și o imagine de succes a noastră! Pentru că nu putem deveni ceea ce trebuie sa fim dacă rămânem la ceea ce suntem, anul trecut am încercat sa ridicăm nivelul organizării competitiei si am primit un feedback pozitiv, deci am reușit.

Medio Monte

Performanță în dansul sportiv

Frumusețea acestui sport și beneficiile nu se pot calcula doar în cupe și medalii, este frumos când ai ajuns sus, încrederea în tine sporește dar e important progresul, disciplina și perseverența.

Medio Monte

Ne plac noile provocări

Participăm la diferite spectacole și competiții de dans modern și alte stiluri de dansuri. Dansul are un impact pozitiv din punct de vedere emoțional asupra copiilor. Ei învață să facă față expunerii publice și interactiunilor sociale. Cu fiecare reușita sau progres își consolidează încrederea în sine

Medio Monte

Susținem sportul în masă, în grădinite și scoli

Omul în formare are nevoie de sport, de o disciplină plăcut construită. Dansul sportiv este o activitate interesantă, educă o postura corectă a corpului, un mers frumos, învață copilul despre relațiile dintre ei și le dezvoltă ritmicitatea, coordonarea și capacitatea de lucru în echipă;

Medio Monte

Organizam tabere și cantonamente

Știm cât de important e socializarea și colectivitatea, de aceea organizăm regulat diferite stagii de pregătire, unde pregătim cu atenție copiii atât fizic cât și psihic.

Medio Monte

Jocuri

Pentru că la baza acestui sport stă dezvoltarea socio-emoțională, organizăm diferite zile de jocuri și activități distractive pentru copii. În pauzele competiționale organizăm constat in weekend seri de jocuri unde părinții și copiii petrec timp de calitate împreună.

Medio Monte

Participăm împreună la alte activități

Suntem un club deschis spre nou și deschidem noi orizonturi. Participăm în grup la fiecare activitate organizată în orașul nostru și ne bucurăm împreuna de fiecare.