Noi   ceea ce facem.

Dans pentru copii

Atunci când copilul tău simte muzica, lasă-ne pe noi să-i ghidăm pașii. Curiozitatea și energia sunt primele semne că pașii copilului tău se vor îndrepta spre activități interesante, care-i vor dezvolta aptitudinile spre performanță.

Dansul reprezintă un bun prilej al dezvoltării pe plan emoțional, deoarece doar prin dans copiii devin conștienți de propriile emoții.

Dansul reprezintă una dintre cele mai distractive forme de activitate fizică pe care le poate face un copil. Atunci când doar activitățile zilnice nu reușesc să-i satisfacă nevoia de cunoaștere și să-i consume energia celui mic, pașii lui se îndreaptă spre activități mult mai creative, interesante și distractive. Primul pas făcut în sală reprezintă un nou început, o nouă poveste și o altfel de evoluție. Dă-i curajul de care are nevoie și lasă-l să pășească pe ritmurile muzicii. Chiar și pentru noi primul pas a fost dificil, dar nu imposibil.

Noi am decis să-i presărăm acest drum cu surprize, învățături, distracție și provocări pentru o experiență unică, frumoasă și benefică.

Ce povești poate explora cel mic în lumea dansului?

Medio Monte

Dans Modern

Dansul modern reprezintă o formă de expresie corporală mai liberă simplu și pentru oricine, fiind totodată mijlocul artistic de exprimare al unui mesaj, printr-o succesiune de mișcări ritmice, variate și expresive ale corpului, executate în ritmul muzicii.

Medio Monte

Dans Sportiv

Cursurile de dans sportiv pun accent nu numai pe învățarea stilurilor de dans propriu-zise, ci în egală măsură pe încălzire și pregătire fizică, fiind astfel o modalitate foarte bună de a face mișcare și de a ajuta copiii să se dezvolte într-un mod armonios.